Ms Evita shares 

Make Up Studio sponsort Ms Top Of The World Plussize Surinam Evita!

 

Geschreven door team Evita    Datum: 22 juni 2019


 

Make-up Studio werd in de jaren ‘80 in Amsterdam opgericht door visagist Wil van ‘t Hek. Van ’t Hek, die gespecialiseerd was in onder andere het grimeren, merkte tijdens het geven van lessen, cursussen en workshops op dat hij de in het theater en de TV opgedane kennis kon gebruiken om personen op te maken. Van ’t Hek werd zich toen ook bewust van het feit dat er een gebrek was aan kwaliteitsmake-up producten. In eerste instantie startte hij met de opdracht voor de productie van matte oogschaduw met een intense pigmentatie, die ook nat te gebruiken was. Het succes van de oogschaduw leidde tot de ‘geboorte van het label PH Make-up Studio’.

 

Vanwege de hoge kwaliteit van de make-upproducten gingen steeds meer make-upartiesten en scholen de make-up producten van Make-up Studio gebruiken. Na de oogschaduws kwamen er ook foundations, lipsticks, blushes en poeders op de markt. Make-Up Studio groeide uit tot een internationaal bedrijf met vestigingen in meer dan 70 landen met een groot innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment aan make-up producten, onder andere 200 kleuren oogschaduw, 150 kleuren nagellak, 140 lipkleuren, 40 blushes en meer dan 100 kleuren foundation. Naast de make-up zijn er ook gezichts- en huidverzorgingsproducten en bad- en bodyproducten.

Tegenwoordig gebruiken toonaangevende visagisten de producten van Make-up Studio om modellen voor internationale modeshows, stijliconen, DJ’s en TV-persoonlijkheden te egaliseren, blushen shapen en fixeren.

 

Ik ben blij met de producten van Make-up Studio. Dankzij de topkwaliteit van de make-up en een topvisagist zie ik er altijd piekfijn uit, loopt mijn mascara niet uit, blijft mijn make-up zichtbaar langer en beter zitten, vooral tijdens optredens waar de temperatuur op het podium soms hoog is. Bovendien zijn de make-up producten goed betaalbaar.


Contactgegevens
Make-up Studio Store Professional Make-up
Adres: Rozengracht 101-103;
1016 LV Amsterdam
Tel.nr.: 020 6221267

Website: https://webshop.back-stage.nl

Support Miss Evita

 

Deelnemen aan een verkiezing op dit niveau is een kostbare aangelegenheid. Alle support is dus van harte welkom. Voor bedragen vanaf 250 euro zijn er speciale pakketten. Mocht u willen sponsoren vanuit uw bedrijf dan kunt u contact met ons opnemen zodat we u alle informatie over de sponsorpakketten kunnen toezenden. Alvast bedankt!

Neem contact op