Over Ms. Evita Tjon A Ten

Ms. Top Of The World Plus Size Surinam 2019

 

Evita Tjon A Ten

is 32 jaar, multi-media artiest, gelover, belever, verwonderaar en bewonderaar. Deze swingende wervelwind heeft in in binnen- en buitenland de bühne beklommen.

Nadat ze haar Bachelor Business Administration in Hospitality & EventManagement had behaald (2009) is zehaar passie achterna gegaan en heeft ze voor de kunst en muziek gekozen.

Inmiddels hebben landen als Hong Kong, Dubai, Amerika, Letland en Turkije en Gambia mogen genieten van haar muziek. Ook heeft zij het podium mogen delen met onder andere Marjorie Barnes, Larry Graham, Eric Johnson, Elan Trotman, Etta Cox & Harold Betters. Deze vrolijke wervelwind heeft muzikaal, maar ook op de andere gebieden waarin zij actief is, een breed palet aan kleuren en emoties tot haar beschikking.

Foto: Raul Neijhorst
Foto: Nera Strand

Evita Art & Music

 

Haar bedrijf Evita Art & Music bestaat al 10 jaar en ze heeft van haar passies haar leven gemaakt. Sinds kort is er de nieuwe uitdaging bij gekomen die van Miss Top of the World Plus size Suriname 2019. Ze heeft wel ervaring met modellen werk als curvy lady, maar in veel gevallen werd ze als artiest hiervoor benaderd.

Evita is ook al ruim 7 jaar werkzaam als voice-over. Zo heeft ze voor de onderstaande merken commercials ingesproken. In het kader hiervan geeft ze al enkele jaren stemtrainingen aan particulieren en bedrijven. Voor meer informatie: neem contact op

“Inner beauty and outer strength will create the difference in the world. I plan to be the change I want to see”

Evita Tjon A Ten…

Support Miss Evita

 

Deelnemen aan een verkiezing op dit niveau is een kostbare aangelegenheid. Alle support is dus van harte welkom. Voor bedragen vanaf 250 euro zijn er speciale pakketten. Mocht u willen sponsoren vanuit uw bedrijf dan kunt u contact met ons opnemen zodat we u alle informatie over de sponsorpakketten kunnen toezenden. Alvast bedankt!

Neem contact op

Informatie

Social Media