Ms Evita shares 

Raúl Neijhorst: Foto’s maken met passie

 

Geschreven door team Evita    Datum: 30 augustus 2019


 

Raúl Neijhorst kwam tijdens zijn studie technische natuurkunde aan de TU Delft in aanraking met zijn passie fotografie, een gebied waar hij later zijn werk van maakte. Neijhorst boekte op zowel nationaal als internationaal gebied successen en sleepte diverse onderscheidingen en prijzen met zijn foto’s in de wacht gesleept. Hij won in 2008 bijvoorbeeld bij de fotowedstrijd “Any Body Any Image” van de Surinaamse Fotografen Vereniging (Sufov) de 1e, 2e, 3e en 5e wedstrijd.

Neijhorst is houder van de “Artist FIAP” (Afiap), Excellence FIAP (Efiap) en Efiap/b onderscheiding. Met deze onderscheidingen zijn niet alleen de artistieke kwaliteiten, technieken en productie van de foto’s die Neijhorst heeft gemaakt/maakt erkend, maar ook het uitgebreide oevre dat is aanvaard hebben in vele internationale settingen.

 

Neijhorst onderhoudt nauwe banden met zijn geboorteland Suriname. Hij hield een landelijke boekeninzameling van fotografieliteratuur, die geschonken werd aan de Sufov. Ook verzorgde hij in 2009, 2011 en 2014 met een collega-fotograaf workshops in Suriname en op Curaçao.

 

Ik ben blij dat ik nu alweer ruim 6 jaar voor de camera van deze fotokunstenaar heb gestaan en mag staan. Een fotograaf die net als ik gekozen heeft om de eigen passie te volgen en in iedere foto zijn creativiteit en fantasie legt. Een fotograaf die zich niet laat meeslepen door allerlei trends, maar kiest voor waar ik het allerbeste op sta en waar mijn uniciteit het beste uitkomt en last but not least mij inspireert om mijn grenzen te verleggen.

Support Miss Evita

 

Deelnemen aan een verkiezing op dit niveau is een kostbare aangelegenheid. Alle support is dus van harte welkom. Voor bedragen vanaf 250 euro zijn er speciale pakketten. Mocht u willen sponsoren vanuit uw bedrijf dan kunt u contact met ons opnemen zodat we u alle informatie over de sponsorpakketten kunnen toezenden. Alvast bedankt!

Neem contact op