Ms Evita shares 

Veldkamp, wassen en stomen

Website: https://veldkampwassen.nl 

Geschreven door team Evita    Datum: 21 oktober 2019


 

Veldkamp is een wasserette en stomerij welke Hans en Ada Veldkamp in 1963 hebben opgericht. Momenteel is dit prachtige bedrijf in handen van hun dochter, Evelien Veldkamp.

Bij dit familiebedrijf kunnen particulieren en bedrijven terecht voor het reinigen, mangelen, vouwen, persen en strijken van kleding, gordijnen en vitrages, bruids- en galajurken van allerlei materialen met de nieuwste apparatuur. Men kan er ook terecht voor zelfwas. In de wasserette van Veldkamp staan er niet alleen 16 wasmachines, maar ook zeer ruime drogers waar het gewassen wasgoed kan worden gedroogd. Als extra services biedt Veldkamp leer, suède en tapijtreparatie en reiniging aan en een haal- en brengservice.

Ik breng mijn kleding nu al bijna 9 jaar naar Veldkamp en vanaf de eerste keer word ik iedere keer weer verrast door de service en de zorg voor mijn kleding. Mijn mooie galajurken, maar ook mijn op maat gemaakte outfits van kleurige Afrikaanse stoffen worden geweldig gereinigd. Als er een knoopje of kraaltje loszit, wordt het vastgenaaid. Ik word niet als een nummer behandeld en hoe druk het ook is in de winkel, de eigenaresse en haar team tonen altijd persoonlijke interesse. Met recht durf ik te zeggen: dat Veldkamp de beste wasserette/stomerij is waar, en met mij nog veel meer mensen, al heel wat jaartjes komen.

 

Contactgegevens:

Veldkamp wassen en stomen

Adres: Frederik Hendriklaan 254; 2582 BM Den Haag

Tel.nr.: 070-3559061

Email: info@veldkampwassen.nl

Website: https://veldkampwassen.nl

 

Support Miss Evita

 

Deelnemen aan een verkiezing op dit niveau is een kostbare aangelegenheid. Alle support is dus van harte welkom. Voor bedragen vanaf 250 euro zijn er speciale pakketten. Mocht u willen sponsoren vanuit uw bedrijf dan kunt u contact met ons opnemen zodat we u alle informatie over de sponsorpakketten kunnen toezenden. Alvast bedankt!

Neem contact op