Over de verkiezing

Ms. Top of the World
World
Plus Size Surinam 2019

 

“Beauty will save the World”

 

Foto: Ivan Varshavsky

Ms. Top Of The World
Plus Size Surinam 2019

De Ms Top of the World Plus Size verkiezing wordt in het begin van november 2019 voor het 5e jaar gehouden. Deelnemers uit ongeveer 40 landen zullen de wereld laten zien, dat schoonheid meer is dan alleen maar ‘mooi’ zijn of een bepaalde ‘maat’. Zij zijn een levend voorbeeld dat de natuurlijke schoonheid van een vrouw in het innerlijk zit, in haar levenshouding, uitstraling, persoonlijkheid, de presentatie van zichzelf en de passie waarmee zij staat voor de dingen die zij doet.

De Plus Size-beauties, die in de periode 5 tot en met 10 november 2019 in Kiev (Oekraïne) verblijven, zijn een inspiratiebron en tonen aan dat je, als je van binnen mooi bent en goed in je vel zit, dit ook naar buiten uitstraalt. Daarmee maken deze schoonheden de wereld mooier of – om de slogan van Ms Top of the World Plussize te gebruiken – “Beauty will save the World”.
Voor meer informatie over de Ms Top of the World Plus Size verkiezing: Klik hier

Ms Evita agenda

 

Evita is los van haar werkzaamheden als Miss Top of the World Plus size Suriname 2019 ook artiest en kunstenaar. Vandaar dat u wordt doorverwezen naar de algemene agenda zodat u ook haar andere bezigheden kunt zien en eventueel kunt bezoeken.

Support Miss Evita

 

Deelnemen aan een verkiezing op dit niveau is een kostbare aangelegenheid. Alle support is dus van harte welkom. Voor bedragen vanaf 250 euro zijn er speciale pakketten. Mocht u willen sponsoren vanuit uw bedrijf dan kunt u contact met ons opnemen zodat we u alle informatie over de sponsorpakketten kunnen toezenden. Alvast bedankt!

Neem contact op

Informatie

Social Media